Aktuella exempel mobil appar
Utveckling:
Kien&kKien&Ke är en applikation (app) för den virtuella tidskriften Kien&ke. Appen skiljer sig från pappers tidskriften, genom att det har en community där alla blir en reporter, en producent av information, och även nöje för andra medlemmar av Kien&ke communityn. Appen är anpassad för Ipad, Iphone och Blackberry
Utveckling:
Denna mobila webbsida gjordes för att kunna användas av stads invånarna i Latinamerica största välgörenhets gala: Teleton under 2011. Detta måste göras mycket stabil och optimerat eftersom man skulle använda QR koder som var monterat och klistrat i köpcentrum, butiker, supermarket, tryckta reklam mm .
Utveckling:
Denna app utvecklas till företaget SAB Miller inför worldcupen Sub 20 i Colombia 2011. Appen underlättare att SAB Miller anställda kunde spela på resultat av matcherna, samt följa dramatiken inför varje fotbollmatch. Man kunde även chatta, ser andras spelresultat mm.
Utveckling:
Redassist är en app som används med BlackBerry mobila enheter, för att begära assistens service inom diverse område: bilreparation, hemkörning, express mm.
Utveckling:
Denna app är avsedda för hantering av 7000 musiktitlar och har två lägen för registrering (gratis och premium) Appen är integrerad med betalningssystem och direkt konkurrent till Groovestark
Utveckling:
Mobil app med GPS stöd som gör det möjligt att på enkel sätt boka resor, transporer, taxibilar, mm
Utveckling:
Denna webbaserade applikation är ett CRM system, med koppling till andra tjänster såsom kalender, order hantering, support, anteckning av kundbesök , försäljningsstöd mm.
Utveckling:
Applikation för försäljning av Poker-Tournament
Utveckling:
Mobil app för hantering och analys av data som produceras vid driften av flyplan.
Utveckling:
Denna webbapplikation gjordes för hantering av företagskunder. Säljarna kan på ett enkel och praktisk sätt, kontrollera kundens kredit, betalningar, order mm från sin Ipad eller smartamobil..